Over intenzoo

intenzoo doet wat werkt

specialist voor uw tender, project en verandertraject

Intenzoo doet wat werkt bij uw tender, project en verandertraject. Daarbij richten we ons primair op de bouw-, rail-, en infrabranche. We zijn goed in wat we doen en werken vanuit een sterke klantfocus intens met u samen. We luisteren, stellen goede vragen en nemen waar. Zodat we in co-creatie met u komen tot een pragmatische maatwerkoplossing. Met het resultaat dat u voor ogen had. Zoo kunt u dat doen. 

Ilona van der Voorn

Partner en management consultant

Opdrachtgevers roemen Ilona om haar sensitiviteit en vastberadenheid. Met een half resultaat neemt ze geen genoegen: Ilona zorgt ervoor dat iedereen de situatie doorziet en komt van daaruit tot een creatieve oplossing met een energieke uitvoering. Spiegelen en uitvragen kan ze als geen ander. Daardoor verlaten mensen haar sessies vaak met nét een andere blik op de zaak. 

 

Linkedin
06 28 44 81 70
E-MAIL

Marc Tadixz

Partner en management consultant

Resultaat en aanpakken. Dat is Marcs credo. Daarom mag u rekenen op een oplossing die praktisch is, direct uitvoerbaar is en bovendien precies past op uw vraagstuk. Bestaande theorieën en modellen combineert Marc tot een strategische maatwerkoplossing die werkt. Zelfs als u het zelf even niet meer ziet, brengt Marc u moeiteloos van A naar B.  

 


Linkedin
06 22 40 56 93
E-MAIL